Vi ønsker flere ungdommer inn i Ungdomsutvalget vårt.

Postet av Kristiansand og Søgne Ridekl. den 23. Aug 2015Ungdomsutvalget.

Vi ønsker flere ungdommer inn i Ungdomsutvalget vårt.

Å være med i et ungdomsutvalg vil si at du tilhører en gruppe som gjennomfører ulike prosjekter og aktiviteter som er tilknyttet idrettskretsen. Du vil få mulighet til å utvikle deg som leder eller ressursperson, og vil kunne dra nytte av dette både på skolen/studie, senere jobb, og ulike engasjement i idrettslaget.

Ungdomsutvalget har gjennom året flere møter der de planlegger ulike aktiviteter og prosjekter. Du vil derfor kunne være med og bestemme hva Ungdomsutvalget skal prioritere i løpet av året.

For å være en del av Ungdomsutvalget må du ta kurset «Lederkurs for ungdom» (vedlegg). Dette må man forplikte seg til å delta på for å kunne være med i utvalget.

Fakkelmarkeringen.

I forbindelse med YOG 2016 (Youth Olympic Games) på Lillehammer 12. - 21. februar, vil det foregå en lokal fakkelmarkering i alle fylkene i landet. En bil med fakkelen og ledelsen til YOG 2016 vil reise på turné til alle fylkene for å markere YOG. Det vil da være en fakkelmarkering i Kristiansand torsdag 28. januar. Denne markeringen skal være arrangert med hjelp fra ungdommer i Ungdomsutvalget eller lokale idrettslag. Ønsker du å være en del av planleggingsgruppen for denne fakkelmarkeringen, har du mulighet til dette. Du trenger ikke å være en del av Ungdomsutvalget for å være med i planleggingsgruppen til fakkelmarkeringen, men om du ønsker begge deler så er dette mulig. Man trenger heller ikke å ta «Lederkurs for ungdom» for å være en del av planleggingsgruppen, men vi anbefaler at du gjør det.

Aldersgrense for begge gruppene/utvalgene: 15 år til 26 år.

Dersom dette kan være interessant å være med på, så send en mail tilannkristin.eide@idrettsforbundet.no innen 7. september 2015.

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.